Feestvuurwerk

Het leukste vuurwerk voor feesten

Vuurwerk maakt ieder feest specialer. Het is prachtig om naar te kijken en het zorgt voor een intiem moment wanneer je met alle gasten tegelijk naar het afgestoken vuurwerk gaat kijken. Daarom is vuurwerk een hit op ieder feestje. Natuurlijk moet je er wel rekening mee houden dat je legaal en veilig vuurwerk koopt en dat de plek waar je het vuurwerk wilt afsteken geschikt is hiervoor. Daarom bespreken we hier het vuurwerk dat het leukste en het best geschikt is voor feesten.

Sterretjes

Sterretjes vuurwerk kent iedereen wel. Dit zijn stokjes die je in je hand houdt en die langzaam opbranden wanneer je ze aansteekt. Dit geeft gekleurde vonken af in de vorm van een ster. Het is erg leuk om met alle feestgasten tegelijk sterretjes af te steken, bijvoorbeeld tijdens een bruiloft. Dit zorgt voor een erg mooi en sfeervol beeld. Sterretjes zijn ook erg populair onder kinderen, aangezien dit relatief veilig vuurwerk is. De sterretjes gaan vanzelf uit wanneer het einde van het stokje bereikt is en wanneer de vonkjes op je huid terecht komen doet dit geen pijn. Toch moeten sterretjes altijd onder toezicht van een volwassene worden afgestoken.

IJsfonteinen

IJsfonteinen zijn een enorme hit op feesten. Iedereen heeft dit waarschijnlijk al eens gezien, bijvoorbeeld in een restaurant. IJsfonteinen zijn het soort vuurwerk dat je ergens in kan steken, bijvoorbeeld in ijs of in een taart. Op deze manier is het letterlijk de kers op de taart. Wanneer je de ijsfontein aansteekt geeft deze ongeveer 45 seconde een mooie fontein aan vonken, wat er ontzettend feestelijk uitziet. De ijsfontein dooft vanzelf. IJsfonteinen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoogtes en zijn geschikt om binnen te gebruiken.…